El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ PETITS DESCOBRIMENTS

28 Juny 2013
0

Avui us porto una nova col·leció de l’Editorial Baula, uns nous llibres de coneixements per als més menuts, uns llibres que serveixen per introduir als infants a certs processos de quelcom que els hi és proper. Són contes finets de tapes toves que combinen il·lustracions amb fotografies i textos senzills amb lletra de pal. Són contes molt complerts i interessants, amb unes molt boniques il·lustracions de la Ximena Meier que els hi donen una imatge atractiva i que crida l’atenció dels més menuts.

AVUI FAREM TRUITES, Marta Luna, Il·l. Ximena Maier, Col·l. Petits Descobriments, Editorial Baula (Març de 2013) –> Aquest conte ens explica com es fan les truites, que poden ser de moltes menes, i ens parla de com aconseguim els ous, de que les aus ponen ous, dels tipus d’ous que hi ha i ens parla també d’altres animals que neixen de l’ou. És a dir, que en el fons, els títols d’aquesta col·lecció aprofiten un procés que pot resultar quotidià a la realitat dels infants, com ara veure com els adults preparen una truita, per tal de donar tota una sèrie d’informació sobre els ous, d’on vénen, les parts que conformen els ous…

102933_Avui_farem_truites-e1360685740291

TINC UN JERSEI NOU, Marta Luna, Il·l. Ximena Maier, Col·l. Petits Descobriments, Editorial Baula (Març de 2013) –> “Els jerseis d’hivern estan fets de llana”, això és el que li diu una àvia a la seva néta sobre el seu jersei, i serà aquesta mateixa que li explicarà, que els jerseis es fan amb troques de llana que es compren a la merceria, que la llana surt de les ovelles i quin és el seu procés de transformació per convertir-la en les troques que podem comprar.

102932_Tinc_un_jersei_nou-e1360685526716Comentaris

Deixa la teva opinió