El Trompeta recomana… MÉS HISTÒRIES DEL SENYOR COC (II)

12 Juliol 2013
0

No és la primera vegada que us parlo dels contes de Jo Ledge, i més de les històries protagonitzades per aquest simpàtic cocodril, el Senyor Coc. Doncs bé, aquesta setmana us vull acostar una nova entrega de contes protagonitzats pel Coc i els seus amics.

EL SENYOR COC TOCA ROCK, Jo Lodge, Editorial Baula (2013) –> Amb el Senyor Coc sempre podem aprendre un munt de coses, a través de la quotidianitat de la seva vida, i amés fer-ho de manera divertida i original. En aquest cas aprendrem de música i d’instruments a través de les pàgines d’aquest conte. I és que aquest cocodril és molt polifacètic, toca un munt d’instruments: el trombó, les maraques, el violí, la guitarra… però el que més li agrada és el rock i el so de la bateria.

102439_cub_ toca_rock_bau.indd

LES DISFRESSES DEL SENYOR COC,  Jo Lodge, Editorial Baula (2013) –> Al nostre súper Coc li encanta disfressar-se i ho fa de moltes maneres diferents: de cowboy, de pirata o de superheroi. Aquest conte té un format una mica diferent als altres del Senyor Coc, i és que es tracta de pàgines amb diferents solapes que et permeten canviar com va vestit el Senyor Coc, i vestir-lo de la manera més esbojarrada possible.

102810_cub_disfresses_bau.indd



Comentaris

Deixa la teva opinió