Jugant a… HISTORIAS DE MOKA

10 Agost 2013
0

Avui us vull portar una línia de coixins per a nens molt moderna i divertida. Es tracta de Historias de Moka, uns coixins amb uns dissenys creatius i originals, molt allunyats del que entenem pròpiament com a tal. I us deveu preguntar que si es tracta d’una línia de coixins per què us l’he portada en aquesta secció. Doncs bé, perquè aquest coixins es poden convertir en el company de viatge perfecte per als vostres nens, un coixí que fa de coixí en els llargs trajectes en cotxe, avió, tren o vaixell, i que alhora també pot servir de nino o joguina amb el que jugar. Si a més sumem que em van semblar molt originals i divertits, crec que és suficient per portar-vos-els i que els descobriu.

A veure si us agraden.

aa003saxofonoista_large astronauta2_large azafata_largeComentaris

Deixa la teva opinió