Alex Latimer

14 Agost 2013
0

Avui us porto un il·lustrador afincat a Sud-Àfrica, es tracta d’Alex Latimer, amb un estil molt particular. Les seves són sempre il·lustracions molt complertes, sovint amb molts detalls, un xic surrealistes, personatges molt expressius i colors molt vius. Estic pràcticament convençuda que el seu estil i les seves il·lustracions us poden ser familiars, i és que algunes de les seves històries ja han estat publicades en català, com és el cas de “El talent amagat del pingüí” o “Pedro y el ninja”.

Crec que és un il·lustrador de llarg recorregut i que encara li queden forces contes per oferir-nos, i que mica en mica anirà fent-se un lloc en el món de la il·lustració infantil en àmbit mundial. De moment us deixo algunes de les seves il·lustracions per tal que el conegueu una miqueta més.

penguin-web3 1a46efe623_480_wide browserpreview_tmp-8 e7a735a0eb lion3Comentaris

Deixa la teva opinió