El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ EN POL

16 Agost 2013
0

Avui us vull parlar d’una col·lecció de la que ja us en vaig portar un títol, es tracta d’una col·lecció de contes protagonitzats per un nen menut, En Pol. Els contes són contes de tipus molt bàsic, amb històries senzilles i ens parla de coneixements molt primerencs que han d’adquirir les criatures, d’hàbits, sentits, emocions… Tot plegat ho fa amb un dibuixos molt coloristes, de colors plans, línies gruixudes i senzilles, i amb l’estil inconfusible de Liesbet Slegers, il·lustradora i autora belga molt donada a aquesta mena de contes. Jo ja us vaig portar un títol d’aquesta col·lecció, però avui us els porto tots per tal de que conegueu la col·lecció complerta.

EN POL, Liesbet Slegers, Editorial Baula –> Aquest és per dir-ho d’alguna manera el primer llibre de la col·lecció, el conte bàsic, el principal. És el conte que ens presenta en Pol i ens parla del seu dia a dia, de la seva vida i de la seva quotidianitat, de les seves primeres passes a l’escola, a casa de la seva cosina… En definitiva, de com és la vida d’un infant vista des dels seus propis ulls.

En-Pol-e1358239682876

ELS 5 SENTITS D’EN POL, Liesbet Slegers, Editorial Baula –> Els sentits són molt importants per la vida d’una persona, sobretot en els infants, ja que en les edats més primerenques és quan comencen les primeres descobertes entorn els sentits. I és que els nens no només descobreixen el món que els envolta amb els ulls, també ho fan amb el nas, les orelles, la llengua i les mans. Amb aquest conte els nens podran aprendre sobre tot plegat a través de preguntes i jocs de descoberta.

102394_Cub_SentitsPol_Ba_baixa-e1360856931809

LES EMOCIONS D’EN POL, Liesbet Slegers, Editorial Baula –> Sovint les emocions en els infants són un fenomen força estrany de comprendre per a sí mateixos. Els nens, al igual que els adults, també estan tristos, tenen por, estan enfadats, i necessiten sempre algú que els consoli, ja que en un infant li és molt complicat entendre i controlar les seves pròpies emocions. Un llibre sobre les emocions, amb rimes, solapes i de nou jocs de descoberta.

101574_Cub_Emocions

ELS HÀBITS D’EN POL, Liesbet Slegers, Editorial Baula –> Aquest conte com ja us he comentat, ja us el vaig recomanar. Així que us en deixo el link.Comentaris

Deixa la teva opinió