El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ CUCA DE LLUM

23 Agost 2013
0

Avui us porto una col·lecció que es diu Cuca de llum, i de la que ja us n’he portat recomanats diversos exemplars, tot i que els he anat posant en unes recomanacions o altres, i mai us he parlat de la col·lecció en sí. Avui, m’he decidit a portar-vos la col·lecció, ja que els seus darrers títols, que són dels que us en parlaré ara, em van agradar moltíssim, i com no sabia de quina manera classificar-los, finalment em vaig decidir a portar-vos-els d’aquesta manera.

Però ara deixeu-me que us parli de la col·lecció en qüestió. Es tracta d’una col·lecció de contes en format rectangular i apaïsat, amb tapes i planes dures, de cartró, fons blancs, històries curtes amb poc text, lletres molt grans, textos molt curts, resistents, i històries divertides amb finals sovint sorprenents.

ELS BOMBERS, Émile Jadoul, Editorial Baula (Febrer de 2013) –> Les dues històries d’aquesta magnífica col·lecció que m’he decidit a portar-vos avui són dues històries del mateix autor i il·lustrador, el belga Émile Jadoul, sempre reconeixible per les seves divertides històries, pel traç gruixut i per les acolorides il·lustracions. Aquesta primera en qüestió ens narra una senzilla història encadenada sobre uns animals que discuteixen sobre qui ha incendiat el castell. Aleshores venen els bombers per apagar-lo i finalment, el castell no era més que… Si ho voleu saber descobriu-lo. Com ja us he dit petites històries amb finals sorprenents.

102903_Els_bombers

AMB BOGERIA, Émile Jadoul, Editorial Baula (Febrer de 2013) –> Un conte tendre, bonic i dolç. Una història sobre l’amor incondicional d’un gat cap a un peix. La història ens va conduint a un final, que de bn segur ens sorprendrà moltíssim a tots, i és que sembla que el gat s’hagi d’acabar menjant al peix però…

102904_Amb_bogeriaComentaris

Deixa la teva opinió