31a edició de La Setmana del Llibre en Català

7 Setembre 2013
0

SLC13Inici3Enguany ja s’ha estrenat la darrera edició de la Setmana del Llibre en Català que es farà del 6 al 15 de Setembre. La Setmana comptarà amb un munt d’activitats, editorials, parades. En total més de 270 activitats per gaudir tota la família: presentacions, converses, concerts, itineraris literaris, aperitius amb autors, contacontes, lectures en veu alta… i moltes coses més. Igual que l’any passat, l’acte repeteix ubicació, el podreu trobar a l’Avinguda de la Catedral de Barcelona. La Setmana pretén potenciar la lectura en català, donar a conèixer l’ampli ventall de propostes de lectura per a nens, joves i adults, en definitiva, fer créixer la lectura en català.

A la web de la Setmana podreu trobar tota la informació, els actes, propostes i activitats d’enguany.Comentaris

Deixa la teva opinió