El Trompeta va a veure… MONSTERS UNIVERSITY

7 Setembre 2013
0

Monsters University - International Poster 1Ja sé que ja és força tard per parlar-vos d’aquesta pel·lícula, de fet la vaig anar a veure a principis d’estiu, però aquest ha estat sens dubte un estiu estrany i una mica enredat, i fins ara no m’he pogut asseure per parlar-vos-en. Monsters University és la segona part de Monsters Inc., però que no us enganyin, no es tracta duna segona part sinó d’una “preqüela” és a dir de la història abans de la pel·lícula. Doncs bé, és una història senzilla i divertida, al més pur estil Disney però sense ensucrar, no hi ha prínceps ni princeses ni amor. Simplement és la història del naixement d’una amistat. L’amistat entre en Sully i el Mike Wazowski. Un fet per ser un espantamainades, l’altre amb el desig roent de ser-ho però sense fusta per ser-ho. Tots dos es coneixeran a la Universitat dels Monstres per tal de formar-se com Espantamainades, acabaran expulsats del programa i hauran de fer tot el possible per tornar-hi a entrar. Entre mig de tot plegat, una competició que els durà a formar part dels Oozma Kappa, la germandat de monstres més cutre de tota la Universitat, la riota de tots… Al final demostraran que ells també es sabran fer valer.

De tot plegat us puc dir que és una pel·lícula entretinguda, per a un públic familiar i divertida. Em va agradar molt anar-la a veure i tot i que Monsters Inc. sempre serà molt millor pel·lícula, aquesta té el seu punt especial, i t’explica l’origen de certs personatges de la pel·lícula del 2001.

Pel que fa als personatges, tret dels protagonistes, hi ha personatges molt divertits, graciosos i fins i tot tendres. Una pel·lícula on l’imaginari dels monstres creix més i més.

18Comentaris

Deixa la teva opinió