Jugant a… MOOMIN (MARTINEX)

14 Setembre 2013
0

Avui us vull parlar de Martinex, una empresa familiar finesa fundada l’any 1986 dedicada als productes per la llar, les joguines, la decoració i els regals. L’any 2001 la segona generació de la família va agafar el control de l’empresa, i aquesta ha anat creixent. És així com Martinex s’ha fet amb el control d’altres marques que formen part ara mateix de la seva pròpia empresa. D’entre les marques de joguines en destaquen tres que són les que us portaré en les properes setmanes.

Per una banda Martinex compta amb els drets d’imatge dels Moomin, personatges finesos per excel·lència i de gran rellevància en tot el país, dels que han fet peluixos, ninos, jocs, joguines, parament per la llar… Tot el que pogueu imaginar que es pugui treure d’uns personatges de conte és a les seves mans.

Per altra banda també compten amb els drets d’imatge de les il·lustracions de Mauri Kunnas, un dels il·lustradors infantils finesos més rellevants dels darrers temps, que a més ha il·lustrat diverses històries relacionades amb el Pare Noel, que com tots ja sabeu és finés, i de les seves il·lustracions podeu trobar tambñe molts productes.

I per acabar, Peliko, una marca de joguines finesa que l’empresa va adquirir i que en té els drets.

Així cada setmana us aniré portant una d’aquestes submarques. Començaré és clar, pels Moomin, el més finés per excel·lència. Jo no vaig poder evitar portar-me un peluix d’ells quan hi vaig ser-hi.Comentaris

Deixa la teva opinió