Exposició… SKETCHING BARCELONA

17 Setembre 2013
0

cartellexpoSketchingbaixaL’altre dia i de casualitat, passava per Plaça Sant Jaume i em vaig acostar a la Sala Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona i vaig veure que feien una exposició d’una col·lecció de llibres que m’ha semblat sempre força interessant. Es tracta de la col·lecció “Barcelona, carnet de Voyage” i en cadascun dels volums d’aquesta col·lecció hi apareix un districte o Barri diferent, per cert l’únic districte, poble o vila sense representació en tota l’exposició i per tant en la col·lecció és Sant Andreu. Però ja se sap: “Sant Andreu ben present, municipi independent!”. Ara bé, explicat això, que m’ho estava fent a sobre, cal dir que l’exposició és prou interessant. És una mostra dels dibuixos plasmats en quaderns diferents per diferents artistes. Cadascú d’ells amb un estil diferent, amb llapis, retolador, bolígraf, aquarel·la… Traços on cada il·lustrador us acosta els racons que per ells són especials, significatius, diferents de la zona que ha il·lustrat. A part, l’exposició també compta amb un espai destinat a anònims que han assistit a unes classes d’Sketching realitzades pels diferents il·lustradors de cadascun dels llibres i ens mostra una mica com es van realitzar aquestes jornades.

A l’exposició ja li queden poquets dies, i és que va ser inaugurada el 10 de Juliol i estarà a la Sala Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona (C/ Ciutat 2) fins el 27 d’aquest mes. Els horaris de l’exposició són de dilluns a dissabte de 15 a 20h, i els diumenges i festius de 10 a 14h. Us convido a que hi aneu, estic convençuda que és una exposició que us resultarà molt interessant.Comentaris

Deixa la teva opinió