El Trompeta recomana… M'AGRADA

18 Setembre 2013
0

Avui us vull portar un conte que em va agradar moltíssim, que no sabia amb quin altre conte el podia classificar, i que em va semblar tan bonic que m’era difícil no recomanar-vos-el. És per això que us l’he portat sol. Va, comencem a descobrir-lo:

M’AGRADA, Jordi Sunyer, Col·l. Capsa de Contes, Editorial Baula (2013) –> Aquest és sens dubte un conte senzill, un conte sobre la quotidianitat de la vida d’un nen. El protagonista de la història és un menut que ens narra en primera persona tot allò que li agrada fer, com per exemple: passejar, anar a l’escola, fer vacances, un petó a la seva mare… És un conte sobre l’optimisme, sobre les ganes de viure, i sobre la importància de que a tots ens ha d’agradar fer coses, ja siguin noves o desconegudes, més rutinàries o menys. La importància de tot plegat radica en el fet de compartir amb la gent que t’estima i que t’estimes tot plegat.

Les il·lustracions d’en Jordi Sunyer tenen la delicadesa que transmet el seu propi text, són dolces i ens conviden a conèixer i a compartir amb el protagonista del relat la seva imaginació, el seu imaginari. Un conte d’aquells que sempre són especials!

magrada



Comentaris

Deixa la teva opinió