Els racons de… MIRA K BONIC

25 Setembre 2013
0

Farà un mes i mig vaig anar a Pineda de Mar a passar un relaxat dia de platja, i allà vaig descobrir una botiga que tenia molt bona pinta, la llàstima és que era tancada, es diu “Mira k bonic”. Tot i així, vaig fer-li una foto al cartell i a la seva web i uns dies més tard la vaig buscar des de l’ordenador de casa. I la veritat és que la meva intuïció no em fallava i vaig descobrir que “Mira k bonic” de Pineda de Mar és la segona botiga amb aquest nom, que la primera està a Canet, i que havia obert aquest mateix estiu.

No em va sorprendre tampoc descobrir que, tot i que el nom de la botiga i la manera en com està escrit no m’entusiasma, en el seu interior s’hi poden trobar joguines didàctiques de tota mena. D’aquelles que tan m’agraden a mi, d’aquelles tan especials. Marques com Djeco, Haba, Moulin Roty, Lilliputiens… formen part del seu catàleg, i això fa que sens cap mena de dubtes la qualitat dels productes que ofereixen sigui excel·lent. A la vegada, pel que he pogut veure en les fotos de la seva web, els productes estan col·locats amb molt de gust, els espais de les botigues són acollidors, i tot plegat convida a descobrir un munt de joguines educatives pels més menuts de la casa.

Així que és per tot això que us deixo les adreces d’ambdues botigues i us convido a que hi aneu, jo si puc, un dia d’aquests a lo millor m’acosto a la de Canet.

Carrer Riera Gavarra, 32
de 08360 – Canet de Mar.
Teléfon 93 193 41 39

C/ Dr. Bertomeu nº3
de 08397 – Pineda de Mar.
Teléfon 93 193 41 39

tienda-canet-1 tienda-canet-2 tienda-canet-3 tienda-pineda-1 tienda-pineda-2 tienda-pineda-3Comentaris

Deixa la teva opinió