Jugant a… PELIKO

28 Setembre 2013
0

Peliko era una marca de jocs de taula i trencaclosques independent de Martinex, però aquesta darrera s’encarrega de la seva distribució. Durant anys han produït molts jocs de taula per adults i també per a un públic més familiar, i ho han fet amb èxit. El que m’interessa a mi d’aquesta marca és però la seva vesant més infantil. I és que en l’àmbit infantil compten sobretot amb un gran nombre de trencaclosques i jocs senzills per a nens, tots ells protagonitzats pels més representatius i famosos emblemes infantils de tot el país. Des dels personatges dels Moomin, fins als personatges d’en Mauri Kunnas, passant per uns divertits i molt coneguts en aquelles terres, Tatun ja Patun, que en algun dels seus contes us portaran a fer un recorregut per les seves terres.

Us deixo alguns dels seus productes.Comentaris

Deixa la teva opinió