Jugant a… TEDDY KOMPANIET

5 Octubre 2013
0

Avui us vull portar una marca que vaig descobrir a la meva estimada Noruega, si hi ha un páis que em té enamorada, a banda del meu, és aquest. Però deixem-nos de romanticismes. La marca que us vull portar no és noruega, de fet és sueca, i es diu Teddy Kompaniet. És una d’aquelles marques que ho té tot per al nadó, d’aquelles que t’omplirien la casa de peluixos, i és que tots et semblen dolços i bonics.

Doncs bé, deixeu-me que us en parli una mica de la marca en qüestió, entre els productes que ofereixen hi destaquen, els peluixos, els prodcutes per al nadó i també algunes idees per regalar. Aquesta marca és especialment coneguda per tota Escandinàvia, tot i que mica en mica es va estenent per la resta del continent europeu.

Tenen de tot, doudous, mantes de joc, peluixos, sonalls, i tot plegat amb diferents formes, diferents animals. Alguns més clàssics, altres més originals. És d’aquelles marques que tenen tants productes en el seu catàleg que és molt complicat escollir allò que més t’agrada.

Us deixo una mostra.Comentaris

Deixa la teva opinió