El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ PETITS CONTES (4)

11 Octubre 2013
0

I de nou dos títols més d’aquesta col·lecció de contes de format quadrat, tapes toves, lletra de pal, amb una plana amb text i l’altre amb el dibuix. I a la part del darrer sempre acompanyats del text complert dels contes per tal que els pares els puguin explicar als seus fills. Aquesta vegada us porto en aquesta entrega els títols número 17 i 18, que són El Vestit Nou de l’emperador i la Blancaneu. Una col·lecció inesgotables de clàssics, que ha escollit per aquesta ocasió la il·lustradora Ximena Maier.

EL VESTIT NOU DE L’EMPERADOR, Il·l. Ximena Maier, Col·l. Petits Contes, Editorial Baula (Març de 2013)

emperador emperador01 emperador02 emperador03 emperador04 emperador05 emperador06

BLANCANEU, Il·l. Ximena Maier, Col·l. Petits Contes, Editorial Baula (Març de 2013)

blancaneu blancaneu01 blancaneu02 blancaneu03 blancaneu04 blancaneu05 blancaneu06Comentaris

Deixa la teva opinió