El Trompeta va a veure… THE BLUE UMBRELLA

12 Octubre 2013
0

8642982809_42056ff3db_bThe Blue Umbrella és un curt animat de Pixar que ve inclòs en la pel·lícula Monsters University, i és que ja és una costum instaurada que quan anem al cinema Pixar ens regali un dels seus curts. Una vegada més, el curt en qüestió em va captivar, i és que sempre tenen alguna cosa especial, alguna cosa que els fa diferents. Aquesta vegada molt més realista, en un món gris on l’únic tot de color està en un paraigües blau. Un paraigües però que entre la multitud descobreix un altre toc de color, el d’un paraigües vermell intens. La història d’amor entre dos paraigües, en com es coneixen i com acabaran retrobant-se de nou.

Una autèntica delícia per als ulls dels espectadors que van a veure les pel·lícules de Pixar al cinema tot frisant per saber i descobrir de què va aquesta vegada el nou curt animat.

BlueUmbrellaPixarFLPhofull59w02C

 Comentaris

Deixa la teva opinió