El Trompeta a… BIG DRAW

22 Octubre 2013
0

Aquest no era el primer any que us parlava de la gran Festa del Dibuix a Barcelona, però enguany m’hi he pogut acostar, i la veritat és que ho hem passat d’allò més bé, i això que no tenim criatures. La zona del Born i el Gòtic estava repleta de tallers i espais per a totes les edats, amb un únic objectiu: potenciar la creativitat dels infants i els que no ho són tant a través del dibuix. Hem pogut estar al Museu Picasso, al Museu de la Xocolata, a l’Arxiu Fotogràfic de la ciutat, el Born CC… i hem participat en alguna que altra activitat. Ha estat molt entretingut, divertit i és una activitat perfecta per anar amb els nens, ja que gaudeixen moltíssim de cadascun dels tallers i les activitats proposades. Una autèntica passada! Molt recomanable!

Us deixo amb algunes de les fotos que hem anat fent de tots els actes que hem vist.Comentaris

Deixa la teva opinió