3a Trobada d'il·lustradors a Sarrià

24 Octubre 2013
0

Aquest mateix dissabte al matí 26 d’Octubre, a partir de les 11 i fins les 14h, tindrà lloc a Sarrià, a la llibreria A peu de pàgina (C/Major de Sarrià 50), la Tercera Trobada d’il·lustradors, com a part dels actes organitzats entorn la Mostra de Comerç al carrer i fira gastronòmica que s’organitzen cada any per aquestes dates.

Enguany l’Editorial La Galera serà l’editorial convidada, i l’acte comptarà amb la presència d’il·lustradors com Ignasi Blanch, Pau Estrada, Cristina Losantos, Montse Tobella, Jordi Vila Delclós, Anna Llenas, Óscar Julve… i molts més. A més durant la trobada s’aniran realitzant una sèrie de tallers i activitats entorn al món dels contes i de l’àlbum il·lustrat.

Jo com cada any hi seré. Us animeu vosaltres a anar-hi?

cartell-tercera-trobadaComentaris

Deixa la teva opinió