Llapis i… acció! Roser Capdevila dibuixa

26 Octubre 2013
0

RoserCapdevila

Sota un títol com aquest podeu descobrir a la primera planta del Palau Robert una exposició sobre la vida i obra de la Roser Capdevila, la més que reconeguda mare de les famossíssimes Tres Bessones. Però no ens enganyem, la seva obra va molt més enllà que la de donar-li vida a aquestes tres entremeliades, i és que a les seves esquenes hi ha un total de 300 títols, les seves obres han estat traduïdes a un munt d’idiomes i ha publicat per editorials d’arreu del món. L’exposició fa un recorregut a través de la seva bibliografia i ens ensenya els seus contes més importants.

La mostra la podeu trobar des del 8 d’Octubre fins al 27 d’Abril del 2014, i jo la veritat és que ja tinc moltíssimes ganes de poder-hi anar. I és que l’obra d’algú com ella és d’admirar per tots aquells que ens agrada el món dels infants i de la literatura infantil; així com per aquells que ens hem criat llegint les seves històries sobre Les Tres Bessones i ens hem passat estones i estones mortes buscant els tres ratolins entre cadascuna de les seves planes.

L’exposició està dividida en diversos espais: Apunts d’infantesa; Neix una il·lustradora; Dibuixant i bona lletra; Una experiència de conte; Un personatge, un retrat; Contes dins de contes; Dibuixos que es mouen; Hola a tothom; De portes endins; S’alça el teló, i El Cabaret.Comentaris

Deixa la teva opinió