El Trompeta a… 50 ANYS I TAN JOVES

31 Octubre 2013
0

Ja fa algunes setmanes que em vaig poder escapar a la Biblioteca Jaume Fuster, a Lesseps per veure l’exposició que commemora el 50è aniversari de l’Editorial La Galera.

L’exposició consisteix en un breu viatge per la història de l’Editorial, ens destaca els seus títols més importants, els clàssics, els seus autors, i ens parla també del procés de creació d’un llibre. A l’hora també hi podem trobar alguns dels seus darrers títols més destacables acompanyats d’alguns originals de les il·lustracions. Ens aporta també algunes de les traduccions a altres llengües que s’han fet d’alguns dels seus contes. Tot plegat per parlar-nos de l’abans, de l’ara i de l’esdevenir de l’editorial.

Hi vaig fer algunes fotos, us les deixo per a que hi feu un cop d’ull.Comentaris

Deixa la teva opinió