Il·lustracions Parada 19 de Valentí Gubianas

20 Novembre 2013
0

foto_expo_valentc3ad_gubianasSota aquest títol el proper 21 de Novembre s’inaugura una exposició de 30 originals amb els que l’il·lustrador Valentí Gubianas vol celebrar els seus 19 anys com a il·lustrador. La carrera d’en Valentí va començar l’any 1994 quan Elena O’Callaghan li va encarregar el seu primer llibre, i a partir d’aquell moment han estat un munt de projectes en els que en Valentí ha treballat. La mostra és un recorregut en la seva trajectòria, un moment per parar i reflexionar sobre el que ha fet, i sobre el que està per venir.

L’exposició es podrà veure del 21 de Novembre al 20 de Desembre a la Sala de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada (Av. Barcelona, 105 1r  08700 Igualada  T 93 805 5262) i els seus horaris són els següents:

Dies feiners
Matins de 9 a 2 del migdia
Tardes de dilluns a dijous, de 5 a 9 del vespre.
Divendres, de 5 a 7 de la tarda

I per acabar, només em queda felicitar al Valentí per aquests 19 anys de carrera! Que ja sap que tinc debilitat per la seva manera de fer i de dibuixar! Que és un gran il·lustrador i un molt bon amic de l’Elefant Trompeta, una persona molt agraïda i sempre atenta al que faig des d’aquest modest lloc. És per tot això que li vull transmetre la meva més sincera enhorabona i les ganes que continuï com a mínim 19 anys més!

parada 19Comentaris

Deixa la teva opinió