El conte de… LA PRINCESA I EL PÉSOL

21 Novembre 2013
0

Ja sé que ja fa força temps que us vaig portar els orígens de La Princesa i el pèsol. De fet sóc també conscient que us vaig portar un conte sobre aquest fantàstic relat. Però és que darrerament l’editorial Baula, n’ha fet una nova versió, i m’ha semblat tan maca i original que no he pogut evitar portar-vos-la.

LA PRINCESA I EL PÈSOL, Adaptació i il·lustracions Miss Clara, Editorial Baula (Octubre 2013) –> Aquesta versió és fets per una il·lustradora molt particular, que ja és la segona vegada que s’atreveix amb un clàssic. La primera vegada se’n va sortir prou bé amb La Reina de la Neu, però aquesta vegada no ho ha fet pas malament amb el clàssic de La princesa i el pèsol. Miss Clara es caracteritza per tenir un estil bucòlic, un punt romàntic i un xic oníric. És molt peculiar descobrir-la i és per això que m’ha fet gràcia portar-vos aquesta versió de la història.

103255_Cub_Pesol-e1375438155156

 Comentaris

Deixa la teva opinió