El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ FLIP FLAP

22 Novembre 2013
0

Avui us porto una col·lecció pensada per a un públic menut, es tracta de la col·lecció Flaip Flap. Aquesta està composta de moment per dos títols, i amb els dos els més menuts podran descobrir els animals, per una banda els domèstics i per altra els animals de granja. Sí, admeto que són dos grans clàssics en el món dels temes per a llibres de coneixements per als més menuts, però no per això deixaré de recomanar-vos uns títols que em semblen dolços, divertits i entretinguts per als més menuts de la casa.

Els contes són quadrats, de tapes dures, i es caracteritzen per estar composats per planes amb unes solapes gegants rere les quals cada nen anirà descobrint els animals sobre els que se’ls està parlant. Els textos són senzills: una estrofa i un parell de pistes que permetran esbrinar a l’infant de quin animal es tracta.

Pel que fa al seu il·lustrador Stephen Barker, podem destacar que té un estil infantil, expressiu i colorista, i que els seus animalons són molt característics. En definitiva una bona col·lecció per a nens a partir d’un any.

DIVERSIÓ A LA GRANJA, VVAA, Il·l. Stephen Barker, Trad. Albert Jané, Col·l. Flip Flap, Editorial Combel

diversiógranja

ELS ANIMALS AMICS, VVAA, Il·l. Stephen Barker, Trad. Albert Jané, Col·l. Flip Flap, Editorial Combel

animalsamicsComentaris

Deixa la teva opinió