El conte de… EL TRENCANOUS

3 Desembre 2013
0

Versions de la història d’en Hoffmann, hi ha forces però la majoria d’elles en anglès, hi ha algunes publicades en castellà però ja feia força temps que no se’n feia una nova versió com la que us porto avui. Bonica, actualitzada i de la mà d’un gran il·lustrador.

EL TRENCANOUS, E.T.A Hoffmann, Adap. John Cech, Il·l. Éric Puybaret, Editorial Baula (2013) –> Si hi ha un il·lustrador que podia il·lustrar una història de la complexitat d’aquesta, aquest era sens dubte Éric Puybaret. Les seves il·lustracions ja em van fascinar quan vaig visitar París per primera vegada fa uns quants anys, em va semblar un il·lustrador excels amb un estil únic i especial. I va ser gràcies a la publicació d’aquest Trencanous per part de Baula que se’m va despertar l’interés cap a una història que en el meu imaginari estava pràcticament oblidada. El que sí és ben cert, que a mesura que la vaig anar rellegint hi va haver imatges que em varen venir al cap, diferents escenes; i és aquesta sens dubte una gran versió, la millor que us podeu comprar ara per ara en català i actual.

103462_Cub_Trencanous-e1375438500689Comentaris

Deixa la teva opinió