El Trompeta recomana… EL PAÍS DELS 260 CLONS

18 Desembre 2013
0

EL PAÍS DELS 260 CLONS, Meritxell Martí,Il·l. Xavier Salomó, Editorial Cruïlla (2013) –> Si hi ha algun conte especial publicat recentment, aquest és sens dubte El país dels 260 clons, un conte del meu tàndem preferit, de dos persones a les que admiro i que són ja vells amics del Trompeta. Aquesta és la segona entrega de l’Illa de les 160 diferències on descobrirem les noves aventures de l’Estel i el Pol en un nou viatge que els portarà a indrets sorprenents: un poble encantat, una reunió de bruixes, al ventre d’una balena, al Pol Nord… És un conte d’aquests per mirar i remirar, recomenat per a nens d’entre 8 i 12 anys però que crec que amb ajuda dels pares es pt introduir en nens de fins i tot 6 o 7 anyets. És d’aquests contes de trobar imatges repetides, de buscar i rebuscar, de trobar coses. En certa manera és per mi una espècie de gran homenatge als llibres de Wally, però molt millors, amb un munt de detalls i amb les increïbles i sempre boniques il·lustracions del nostre Xavier Salomó. És d’aquests llibres que et ve de gust comprar-te, regalar als teus nebots, fills dels amics… I d’aquells que tens unes ganes tremendes de poder compartir amb els teus fills quan en tinguis. Si ja l’Illa de les 160 diferències em va semblar espectacular, aquest és sens dubte millor si pot ser-ho. Imatges divertides, sorprenents, plenes de detalls…

No puc evitar portar-vos un munt d’imatges d’aquest preciós conte. Espero que a vosaltres també us agradi tant com a mi.

COUVERTURE_260 sosies_xavier salomo_meritxell marti detall 1 detall 2 detall 3 detall 4 detall 7 detall 8 foret perché phantômes resto 1 sabathComentaris

Deixa la teva opinió