El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ CANTEM (3)

27 Desembre 2013
0

Avui una vegada més, us porto els llibres d’una col·lecció fantàstica per a mestres i pares als que els hi agrada la música. Es tracta de contes amb reculls de cançons sobre diferents temàtiques. En aquests contes, com sempre hi apareixen les lletres de cadascuna de les cançons que apareixen en els cd’s i a més estan il·lustrades per tal que el nen les pugui anar mirant i llegint a la vegada que les escolta. En aquest post us en porto de moment dos títols més que passen a engreixar la col·lecció.

CANÇONS DE ROTLLANA per a petits i grans, Noè Rivas, Il·l. Mercè Arànega, Col·l. Cantem, Editorial Baula (2013) –> En aquesta entrega de la col·lecció, a tots els elements que us hi he explicat abans s’hi uneix el ball. És un conte per gaudir amb la música i per expressar les emocions que aquesta ens transmet a partir del moviment del propi cos. És un llibre per gaudir a casa, a l’escola, a l’esplai… En grup i per a grans i petits. Aquest llibre va acompanyat del DVD amb les danses.

102934_Cançons_de_rotllana-e1360775913587

QUAN TRES OQUES… cançons d’animals, Toni Giménez, Il·l. Marta Munté, Col·l. Cantem, Editorial Baula (2013) –> Aquest és el darrer títol publicat fins al moment d’aquesta col·lecció, i haig de reconèixer que em va agradar especialment. A mi de petita sempre m’havien entusiasmat les cançons que parlaven d’animals, de fet la meva preferida era El gall i la gallina, la cantavaa totes hores. I amb aquest conte i el Cd que inclou podreu escoltar deu cançons d’animals diferents, algunes que ens parlen d’animals grans, altres de més petits, però sempre d’animals. Un recull de cançons perfecte pels nens que adoren els animals.

103466_Tres_oques-e1375361308704 baula01 baula2Comentaris

Deixa la teva opinió