El conte de… ELS PASTORETS

21 Gener 2014
0

Trobar un conte dels pastorets no sé si és gaire complicat o no, trobar els textos de les representacions resulta relativament senzill, però un conte per a nens que expliqui aquesta tradició, que en faci un resum, sembla complicat. Però de fet, el que us porto avui està fet a mida, i és que em vaig decidir a fer els orígens dels Pastorets a partir del conte que us porto a continuació. Us el presento, en parlem i ja em direu si us agrada.

ELS PASTORETS, Elena Ferro, IL·l. Subi, Col·l. Els contes del follet, Editorial Baula (Octubre 2013) –> Crec que no és la primera vegada que us porto un conte d’aquesta col·lecció, i estic convençuda que no serà la darrera, i és que per mi aquests contes ho tenen tot pel que fa al tema dels orígens. Primer perquè expliquen un conte pels nens entorn del tema, després perquè afegeixen les lletres de les cançons sobre el tema de que parlen, perquè t’expliquen els orígens en aquest cas dels pastorets, i a més està explicat de manera amena, senzilla, i les històries pels nens estan la mar de bé. Si  a tot plegat afegeixes que les il·lustracions són d’en Subi, que com sempre fa un treball esplèndid, el resultat és un conte rodó com aquest. Impossible no voler-los tots els de la col·lecció.

Els Pastorets dibuix petit1 dibuix petit2 dibuix petit3Comentaris

Deixa la teva opinió