Jugant a… GOTOY

25 Gener 2014
0

Avui us porto una nova marca de joguines que he descobert recentment, en el meu darrer viatge. Es tracta de Gotoy, que tot i tenir un nom molt similar a alguna altra marca que us he portat, aquesta no és la mateixa.

La marca en qüestió és una marca de joguines de fusta daneses, que crea joguines per a nens d’entre 0 i 6 anys, tenen com a eix vertebrador basar-se en joguines clàssiques per crear unes noves joguines inspirades amb les que jugaven els nostres pares quan eren petits, però donant-los un nou disseny i una nova funcionalitat, més educatius i més moderns. Són joguines que pretenen estimular la curiositat i imaginació de l’infant a través de l’experimentació i del joc. Són més de 30 anys amb aquesta filosofia en els seus productes, i la veritat és que tinc la sensació que els hi ha funcionat prou bé. Pel que fa als seus productes, es poden separar en tres línies ben clares i diferenciades:

– Per una banda tenim les joguines per parts, o a peces, que ells denominen Stacking Wood: es tracta de joguines que es poden muntar i desmuntar amb moltes i diferents opcions. Molt fàcil de fer encaixar i desencaixar, amb forats molt grans que fan possible que nens a partir d’un any les puguin manipular amb facilitat. Aquestes joguines estan formades per diferents formes, colors i animalons, i permeten que l’infant les combini entre sí com vulgui. Us deixo algunes imatges del producte en qüestió per si no m’he explicat prou bé.

01 02 03

– Després tenim els cotxes clàssics de fusta, es tracta d’una col·lecció de cotxes de joguina de fusta inspirats amb cotxes antics.

08 07 06 05 04

– I per últim la seva col·lecció de “tentetiesos” en forma d’ocells.

12 11 10 09Comentaris

Deixa la teva opinió