Els racons de… LOBO FELIZ

29 Gener 2014
0

Avui us vull portar de nou, un altre racó de Madrid, aquesta vegada es tracta d’una jogueteria, bé de fet de dues, i és que el Lobo Feliz té dues botigues a Madrid sota el mateix nom, tot i que evidentment jo només hi vaig ser a una, i és que tot passejant per un carrer en el que ben bé no hi havia gaire a veure, vaig descobrir un racó que em va enamorar. En el carrer Sant Mateo 28 vaig descobrir aquest petit tresor.

Joguines de fusta, de roba… tot de les millors marques europees, tot col·locat amb molta gràcia i molt estil. Un racó encantador, una gent molt amable al darrera i molta varietat en els seus productes. És que m’agraden tant aquest tipus de jogueteries, m’hi passaria el dia mirant i remirant totes i cadascuna de les joguines que s’hi poden trobar. I és que la botiga es va crear sota el lema “Somos lo que jugamos”, i amb això el que volen transmetre és que els primers anys de vida dels infants són claus per la formació de la futura personalitat i que s’ha de tenir molt en compte les joguines que oferim als nostres infants. Lobo Feliz pretén oferir així joguines de qualitat, educatives, didàctiques, estimulants i duradores.

A més el logotip i el nom de les botigues és encantador, i no podia fer altra cosa que acostar-vos-la, portar-vos algunes imatges, dir-vos on les podeu trobar i els horaris que fan.

LOBO FELIZ
Calle Sant Mateo 28
Calle Duque de Sesto 30
De dilluns a dissabte de 10:30 a 20:30

SLIDESHOW-TOMA-2-003 P1030735 [1024x768] lobofeliz1 lobofeliz2 lobofeliz3 P1030734 [1024x768] SLIDESHOW-TOMA-2-001Comentaris

Deixa la teva opinió