Els racons de… RIKKITIKKITAVI

12 Febrer 2014
0

Vaig descobrir a Madrid, i justament buscant una llibreria infantil, una botiga que em va semblar molt interessant i que m’he decidit a portar-vos: Rikkitikkitavi. Es tracta bàsicament d’una botiga de samarretes de petita producció amb bonics dibuixos. Fins aquí la relació amb la tasca feta en el Trompeta és poca, però si us dic que els dibuixos bonics són part de l’obra d’una il·lustradora infantil, tot canvia una mica. La il·lustradora en qüestió és Teresa Novoa, i en la seva botiga de samarretes, hi té un apartat per mi força destacables de roba per a nadons i nens, bodis, samarretes i pitets amb il·lustracions precioses. La tenda evidentment és una mica cara, com tot aquest tipus de botigues, però els productes sens dubte ho valen la pena.

Ah! Per cert, el perquè d’un nom tan curiós és perquè Rikkitikkitavi és el títol d’una de les històries curtes que apareixen en el Llibre de la Selva.

La botiga en qüestió, la podeu trobar a:

RIKKITIKKITAVI

C/Santiago 4, 28013 Madrid

Horari: De dilluns a divendres d’11:00 a 22:00h.

PC297592Comentaris

Deixa la teva opinió