El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ A TOCAR (2)

14 Febrer 2014
0

Si fa tres anys us portava aquesta col·lecció, i us deia que només comptava de tres títols, ara ja en són el doble els que podem trobar en el nostre idioma. És una col·lecció per a nens menuts, segons diuen per a nens a partir de 3 anys, tot i que jo crec que nens un xic més petits ja se’ls poden començar a mirar, són contes per aprendre vocabulari entorn un tema determinat, a l’hora que es poden tocar. Amb ells els nens experimenten un munt de textures i sensacions diferents.

Si els primers títols d’aquesta col·lecció sempre eren il·lustrats per en Xavier Deneux, aquesta vegada, en els dos darrers títols que us portaré, han canviat d’il·lustrador, i cal dir que la feina tant de l’un com de l’altra és molt bona, i la col·lecció no ha perdut la imatge ni la línia que seguia amb les il·lustracions de Xavier Deneux.

A mi particularment és una col·lecció que m’agrada, per la seva senzillesa, per la dolçor de les il·lustracions, els colors, les textures…

A TOCAR DELS MEUS ANIMALS DOMÈSTICS, Géraldine Tranchant, Il·l. Xavier Deneux, Col·lecció A tocar, Editorial Combel –> Com bé explica el propi títol del conte, aquest és un conte per donar a conèixer als infants els animals domèstics, aquells que són els primers amb els que els infants interactuen. El gat, el gos, l’hàmster, el canari o el peix els seran més familiars als infants amb aquest conte, on no només podran aprendre coses d’ells a través de les imatges i els textos, sinó a través del tacte.

00106539038742___P1_1000x1000

A TOCAR DELS MEUS ANIMALETS, Géraldine Krasinski, Julie Mercier, Col·lecció A tocar, Editorial Combel –> Aquesta vegada el conte ens porta els “animalets”, però no entengueu per animalets els animals més petits, sinó els cadells, les cries. Ens parla del procés de creixement dels animals, de com són quan acaben de néixer, les seves característiques i la seva evolució. Un conte per anar aprenent moltes i moltes coses sobre el món dels animals.

A_tocar_dels_meus_animalets-Krasinski_Geraldine-9788498258400 animalets00 animalets01 animalets02 animalets04 animalets05 animalets06 animalets07

A TOCAR DELS MEUS ANIMALS DEL MAR, VVAA, Il·l. Nathalie Choux, Col·lecció A tocar, Editorial Combel –> Un conte amb textures per descobrir, per exemple, el tacte de la pell d’un dofí o les ventoses d’un pop, i il·lustracions dels animals més característics dels fons dels mars, com ara la balena, el tauró o la tortuga. Els fons del mar deixarà de tenir misteris per als nens que tinguin aquest conte.

a-tocar-dels-meus-amics-de-mar-9788498256796Comentaris

Deixa la teva opinió