El Tromepta recomana… COL·LECCIÓ LLIBRES ESTORA

21 Febrer 2014
0

La col·lecció que us porto avui és una col·lecció de l’editorial Combel que rep el nom de Llibres Estora. De moment la col·lecció només compta de dos títols, i m’ha semblat una col·lecció interessant per als més menuts pel format que presenta. Es tracta de contes que s’acaben desplegant i es converteixen en estores per a que els nens puguin jugar i interactuar, convertint el conte en un autèntic escenari on desenvolupar al màxim la seva imaginació. A la vegada els contes inclouen també figuretes dels animals de granja, en el cas del conte de la granja, i de pirates en el segon per tal que els infants puguin així crear les seves pròpies aventures.

LA GRANJA, Corina Fletcher, Il·l. Britta Teckentrup, Col·l. Llibres Estora, Editorial Combel

PlaybookFarm_BkBox_SPA.indd

EL MÓN DELS PIRATES, Corina Fletcher, Il·l. Britta Teckentrup, Col·l. Llibres Estora, Editorial Combel

PlaybookPirates_BkBox3_1121_cat.indd 01 02Comentaris

Deixa la teva opinió