Jugant a… JOGUINES DE FUSTA ÀLEX RIGOL

22 Febrer 2014
0

Fa uns tres anys l’Àlex va començar el seu taller de fusta coincidint amb el naixement del seu primer fill, volia poder crear joguines i objectes amb els que els nens poguessin jugar, i el que en un inici va començar com un divertimento s’ha acabat convertint en una àmplia gamma de productes ben acabats i de qualitat per poder oferir a escoles i centres educatius, productes que poder vendre a mercats d’artesania, i que es caracteritzen sobre tot per tenir uns bons acabats, ser molt naturals i gens artificiosos.

Es tracta de material didàctic i lúdic per a nens de 0 a 6 anys, amb fusta natural i pensades per a que els més petits desenvolupin els sentits, així com per fer que desenvolupin la seva imaginació basant-se amb dissenys de gran simplicitat. El que fa especial també aquestes joguines és que no hi ha dues peces idèntiques, cadascuna és única i exclusiva, diferent!

Aquestes joguines les he vist ja algunes vegades a algunes fires d’artesania, medievals o d’aquesta mena i la veritat és que els seus cotxes em van deixar encandilada, però després entrant a la seva web he descobert que oferiex molts més productes interessants, de qualitat i amb molt bons dissenys.

Tenen encaixos, construccions, cotxes, trens, i a més tota una sèrie d’estructures psicomotrius d’inspiració Pikler. Pikler és per tots aquells que hem estudiat magisteri d’infantil o quelcom relacionat, un referent. Una estudiosa sobre les relacions socio-afectives que estableixen els pares amb els infants, els adults amb els nens, una dona que ens parlava de la manera com entendre les necessitats dels infants, com respectar els seus espais, com relacionar-s’hi. Doncs bé, l’Àlex també ha tingut en compte tot plegat per crear aquestes estructures.

Ara sí, us deixo amb algunes imatges dels seus productes, i amb el link a la seva web.

blocs 36 peces blocs enfilar  encaixos de 3 martell 02 martell i fils 02 P1090959 P1090992 P1100757 P1100772 P1100774 P1100946 P1100971 parc 02 semicercle 04Comentaris

Deixa la teva opinió