Presentació de… CUANDO DESAPARECIÓ EL MAR

26 Febrer 2014
0

La presentació que us porto avui és força particular, es tracta de l’àlbum il·lustrat “Cuando desapareció el mar” publicat per l’Editorial Joventut. El conte està inspirat en el documental d’Isabel Cuixet: “Aral, el mar perdido”. L’acte comptarà amb la presència del seu autor Francisco Sánchez, la seva il·lustradora Bárbara Sansó, Xavier Torres director de la fundació We are water, Rafael Bueno de Casa Àsia i Elodie Bourgeois, editora.

Durant la presentació serà projectat també el documental de l’Isabel Coixet.

L’acte en qüestió tindrà lloc el dijous 27 de Febrer a les 19h a la Roca Barcelona Gallery (C/Joan Güell 211-213, Barcelona), es prega confirmació via e-mail.

tarjeton CUANDO DESPARECIO EL MARComentaris

Deixa la teva opinió