El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ TOCA TOCA

28 Febrer 2014
0

Sempre que us porto contes per a nadons, algun d’aquesta col·lecció us acabo acostant, però mai us he parlat de la col·lecció en qüestió ni us he acostat tots els seus títols. Avui tampoc us els portaré tots, ja que de Toca Toca ja us n’he portat uns quants, però sí que m’agradaria acostar-vos alguns que no heu vist. Abans però us parlo de la col·lecció. Perquè m’agrada aquesta col·lecció? Són contes per a nadons menuts, estan recomentas per a nesn a partir d’un any, son resistents i no només treballen la vista, sinó que potencien que l’infant toqui i experimenti amb totes les textures que acompanyen les seves històries. Tracten temàtiques molt diferents, senzilles i molt bàsiques però que permeten a l’infant explorar el món que els envolta: els colors, els transports, el dia a dia de l’infant a la llar d’infants… Temes senzills, textures interessants, il·lustracions clares i senzilles, colors vius…

L’ARC IRIS, VVAA, Il·l.Fiona Land, Col·l. Toca Toca, Editorial Combel –> Un conte de colors per excel·lència, a través dels diferents colors que conformen l’arc de Sant Martí.

ZCB-25849arciristocatoca01 arciristocatoca02

A LA LLAR D’INFANTS, Ruth Redford, Il·l. Maria Maddoks, Trad. Georgina Mercader, Col·l. Toca Toca, Editorial Combel –> Camins per resseguir, solapes per obrir, textures per tocar… tot plegat serveix a l’infant per recordar el seu dia a dia a la Llar d’Infants.

00106539246584___P1_1000x1000

MÈÈC-MÈÈC!, VVAA, Il·l.Fiona Land, Trad. Georgina Mercader, Col·l. Toca Toca, Editorial Combel –> Un conte aquesta vegada sobre transports, ens permet reconèixer cada vehicle a través de les imatges, de les formes senzilles i de les diferents textures.

9788498256673_04_n

JUGA AMB LES FORMES, Justine Smith, Il·l.Fiona Land, Trad. Georgina Mercader, Col·l. Toca Toca, Editorial Combel –> Aquesta vegada a les diferents textures, formes i colors, cal sumar-li un mecanisme sonor amb tres elements diferents que faran les delícies dels més menuts.

coverCATa.inddComentaris

Deixa la teva opinió