El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ PETITS CONTES (5)

14 Març 2014
0

Avui us porto la cinquena entrega de títols de la col·lecció Petits Contes, i és que ja us n’he portat en diverses ocasions els contes que van sortint de la col·lecció. I us preguntareu perquè sempre us acabo portant aquesta col·lecció. Doncs perquè soc una enamorada dels clàssics infantils, i considero que aquesta és una de les col·leccions de clàssics més activa, amb més títols i més econòmica que hi ha actualment. I és que cada dos o tres mesos van traient nous títols de grans clàssics, fet que fa que s’allunyin cada vegada una mica més dels clàssics més habituals. Tapes toves, format quadrat, plana de text i plana d’il·lustració, lletra de pal, i al final la història sencera per ser explicada per l’adult al nen. Aquesta vegada dos grans clàssics il·lustrats per la Ximena Maier.

L’ANEGUET LLEIG, VVAA, Il·l. Ximena Maier, Col·L. Petits Contes, Editorial Baula (octubre 2013)

103457_aneguet_lleig-e1375352329836

LA LLEBRE I LA TORTUGA, VVAA, Il·l. Ximena Maier, Col·L. Petits Contes, Editorial Baula (octubre 2013)

103458_llebre_i_tortuga-e1375352702931

 Comentaris

Deixa la teva opinió