Els racons de… MANGAS VERDES

19 Març 2014
0

Avui us porto un espai que hi ha a Madrid que és una especie de sala per aniversaris, “chiqui-park” i espai per a les famílies on ens nens poden anar a fer tota mena de tallers, i els pares els poden esperar tot prenent un cafè. A tot plegat i el que m’interessa de Mangas Verdes és la seva botiga, i és que a l’interior d’aquest gran local on es pot fer tot el que us he dit abans hi ha una botiga amb un munt de joguines didàctiques, de fusta i de tela, de les millors marques europees. Tot col·locat i decorat amb molta gràcia i encant, tot al seu lloc, i tot pensat per agradar i divertir als més menuts de casa.

MANGAS VERDES

C/ Conde de la Cimera 4. 28040 Madrid

image-cafeteria-1n image-cafeteria-2n image-cafeteria-3n image-instalaciones-4n tienda-1nComentaris

Deixa la teva opinió