El Trompeta recomana… MISHIYU

28 Març 2014
0

MISHIYU, Ricardo Alcántara, Il·l. Rebeca Luciani, Editorial Combel (2013) –> Avui us porto un conte molt especial, el nou conte il·lustrat per Rebeca Luciani, que és sens dubte una meravella. Un conte editat per Combel que enguany celebra el seu 25è aniversari, i ho fa amb boniques novetats i grans títols com aquest. Aquest llibre ens narra la història d’en Mishiyu, un nen orfe que viu amb por i a la vegada amb l’esperança de ser algun dia adoptat. La història del nn s’entrellaça amb la tendre història de la mare que el vol adoptar, fins que finalment els dos s’acaben trobant no només físicament sinó també a nivell emocional, i acaben reconeixent-se com a mare i fill.

Si a la bonica història, li sumes les sempre tendres i emotives il·lustracions de la rebeca Luciani, el resultat és sens dubte un àlbum il·lustrat preciós, d’aquells que val tant la pena mirar-se i tornar-se a remirar.

MISHIYUComentaris

Deixa la teva opinió