Marianne Dubuc

2 Abril 2014
0

Avui us vull portar una il·lustradora quebequesa que serà la il·lustradora convidada d’enguany al Festival Món Llibre 2014, una il·lustradora coneguda internacionalment que no només il·lustra sinó que a més escriu les seves pròpies històries, es tracta de Marianne Dubuc. Des de 2010 les seves històries i el seu reconeixement a nivell mundial s’ha fet més tangible.

És probable que pel nom, no sapigueu de qui es tracta, però estic convençuda que si us deixo un parell de portades del seu conte, de ben segur que sabreu de qui es tracta. Per una banda, Davant de casa meva publicat per Editorial Joventut és per mi un dels seus millors contes. Personalment m’agrada moltíssim, un conte encadenat d’aquells que mires una vegada i una altra i mai et canses. I per l’altra banda un conte molt divertit i sorprenent d’un elefantet, sota el títol “Un elefant es balancejava”. Un conte que neix de la famosa cançó infantil “Un elefante se balanceaba sobre la tela de una araña…” però que evoluciona de manera diferent.

devant_ma_maison_cover COUV elephant

Aquests dos que us he explicat són una petita mostra del que de moment hem vist més d’aquesta autora-il·lustradora a les nostres contrades, però té altres títols molt interessants que estic frisosa de poder veure publicats a les nostres contrades.

1008420_1532312626994947_83151141_o gateau_cover lionComentaris

Deixa la teva opinió