El Tormpeta recomana… COL·LECCIÓ TOCA TOCA (2)

4 Abril 2014
0

Avui us porto una nova entrega d’aquesta col·lecció pensada per a nens molt i molt menuts de l’editorial Combel, que aquest any està de celebració, ja que compleixen 25 anys com editorial. Es tracta de la col·lecció Toca Toca de Combel una altra vegada. Són llibres amb textures, amb colors vius i lluents, pensats per als nadons, i és que els nens ja ben menuts els poden tenir, tocar, mirar, explorar, descobrir… De nou, en els nous contes de l’editorial apareixen més títols d’aquesta col·lecció. Aquesta vegada en són dos:

LLIBRE CARRUSEL, VVAA, Editorial Combel (2014) –> Aquest conte està pensat expressament perquè els infants observin i juguin durant els moents del dia en que estan bocaterrosa, ja que estimula la motricitat, i enforteix els músculs del coll. Com a novetat aquest títol es pot desplegar del tot i deixar-lo a l’abast dels menuts de la casa per tal que puguin no només explorar-ne els colors i les textures sinó els forats que tenen per poder fer tat.

IMG_0096 IMG_0107

LLIBRE FAMÍLIES, VVAA, Editorial Combel (2014) –> Aquesta vegada es tracta d’un títol més de coneixements, sobre animalons, per tal de que els infants aprenguin a descobrir diferents famílies d’animals. A la pàgina esquerra hi trobaran els adults amb textures, i a la part dreta podran jugar a trobar el petit de cada animal. En general els títols d’aquesta col·lecció són divertits, coloristes, entretinguts… Un bon exemple de tot plegat és aquest darrer títol.

IMG_0036IMG_0043Comentaris

Deixa la teva opinió