El conte de… LA VELLA QUARESMA

9 Abril 2014
0

LA VELLA QUARESMA, Elena Fero, Il·l. Subi, Col·l. Els contes del follet, Editorial Baula (Octubre de 2013) –> Ara que a la Vella Quaresma ja li queden poques cames, us deixo un conte de la Vella Quaresma d’allò més bonica. Un cop més, és impossible no parlar i no recomanar-vos l’excel·lent tasca feta per l’Elena Ferro en aquesta col·lecció. Una col·lecció que, com ja us he explicat moltes altres vegades, s’encarrega a través d’un conte d’explicar-nos el perquè de les tradicions o llegendes, els seus orígens, d’on provenen… Aquesta vegada ens parla de la Vella Quaresma, del període de quaresma, de perquè s’estableix i quin és el seu significat. En el conte que ens explica al principi ens porta la Vella Quaresma, amb el seu cistell ple de verdures, el seu bacallà i evidentment les seves set cames, no? És molt maca aquesta col·lecció i val la pena tenir tots els títols.

Com sempre les il·lustracions d’en Subi fan del conte en qüestió, quelcom encara més bonic.

Coberta La Vella Quaresma VellaQuaresmacarnaval Dibuix Vella Quaresma VellaQuaresmanensbarcaComentaris

Deixa la teva opinió