7a Trobada d'il·lustradors a Gràcia

18 Abril 2014
0

Sento no haver-vos parlat una micona abans d’aquesta trobada d’il·lustradors, però és que m’ha agafat fora aquests dies, i no havia pogut fer l’article, però no penseu que havia oblidat la cita més important que tinc per aquest Sant Jordi, com cada any a Pla de Salmerón, més coneguts com a Jardinets pels graciencs i gracienques. I és que de nou Casa Anita, amb la col·laboració de l’Ajuntament ens portarà ja la setena trobada d’il·lustradors que cada any per Sant Jordi celebren al mateix lloc.

Enguany, i com sempre, uns il·lustradors convidats de luxe:

Ignasi Blanch
Roser Capdevila
Alexis Deacon
Raquel Díaz Reguera
Elena Ferrándiz
Anke Kuhl
Emilio Urberuaga
Jordi Vila Delclòs

Jo m’hi passaré una estoneta, segurament cap al tard, però com sempre intentaré ser-hi, treure el nas i veure els il·lustradors i com arrenquen somriures als més menuts amb els seus dibuixos. De veritat, un cop més, un any més us convido a anar-hi.

cartell trobada il.lustradors2014Comentaris

Deixa la teva opinió