El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ TAT!

25 Abril 2014
0

Avui us porto una nova col·lecció de l’editorial Combel, que celebren el seu 25è aniversari tot publicant una nova col·lecció per als més menuts com aquesta. Es tracta de la col·lecció Tat!, una col·lecció amb de moment només dos títols, que es tracta de llibres per aprendre les primeres nocions per a nens teòricament de 3 anys. Jo crec que aquests contes, per la seva temàtica i pel seu format, potser podrien ser introduïts una mica abans per a menuts de 2 anyets o així. Es tracta de llibre amb solapes que permeten als més menuts aprendre els colors o els nombres tot jugant amb diferents animals que van apareixent. Tapes dures, solapes, format quadrat, coloristes… Uns contes per als més tafaners de la casa!

VERMELL, BLAU, TAT!, VVAA, Editorial Combel (2014)

IMG_0084 IMG_0089

UN, DOS, TAT!, VVAA, Editorial Combel (2014)

IMG_0067IMG_0072Comentaris

Deixa la teva opinió