El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ EL CALAIX D'IMATGES (2)

9 Maig 2014
0

Si l’altra vegada que us vaig portar aquesta col·lecció us vaig dir que m’havia encantat, aquesta vegada em reafirmo en els meus pensaments i torno a dir que Calaix d’imatges em sembla una gran col·lecció per ensenyar els primers conceptes, les primeres nocions bàsiques. Es tracta de dos nous títols d’aquesta col·lecció de l’Editorial Combel que enguany celebra el seu 25è aniversari, i ho fa amb la publicació d’entre molts d’altres de títols com aquests. Aquesta col·lecció s’encarrega d’ensenyar als més menuts els primers conceptes i nocions bàsiques a través d’uns contes molt resistents,de línies senzilles, colors vius, fons blancs, quadrats, poques planes, tapes i planes dures… Es tracta d’uns contes editats en un inici a França, i ja sabem que França és un dels gran referents mundials en el món de la litreratura infantil, i la qualitat de les seves publicacions està més que contrastada. És per això prou evident que aquesta col·lecció em sembla sens dubte fascinant, les il·lustracions de Xavier Deneux em semblen molt i molt bones. És un conte que esdevé un joc estètic de línia simple i moderna, a través d’un calaix d’imatges i figues en relleu. Aquesta vegada els títols que ens porta són Els colors i Les formes.

ELS COLORS, Xavier Deneux, Col·l. Calaix d’imatges, Editorial Combel –> Dels dos nous títols d’aquesta col·lecció el que sens dubte m’ha agradat més és aquest per com està fet, les il·lustracions i els colors que treballa.

CV_couleurs_spa.indd

LES FORMES, Xavier Deneux, Col·l. Calaix d’imatges, Editorial Combel –> Aquest títol haig d’admetre que no em va agradar tant com l’altre, però tot i així em va encantar igual que tots els de la col·lecció. M’agrada pel fet que les formes que treballa no són simplement les habituals: quadrat, rodona i triangle; i és que va una mica més enllà i et parla del con, del rombe, del semicercle, l’oval…

CV_formes_spa.indd Les formes foto interior-1500Comentaris

Deixa la teva opinió