Els racons de… LITTLE BIG TOWN

14 Maig 2014
0

Avui us porto un racó de Roma molt diferent al que us vaig portar l’altre dia, si l’altre dia us parlava d’una jogueteria amb joguines de les millors marques europees lluny de tenir Barbies i Super Herois, la que us porto avui és ben diferent. Presumeix de ser la més gran de tot Roma, si més no de la Roma més cèntrica, és sens dubte la jogueteria més important de la ciutat, i sota el nom Little Big Town, trobem tres plantes plenes de joguines de tota mena. Dividides per edat, per sexe, per funcionalitat. De tot i per tots els gustos, colors i butxaques.

Tota ella està ambientada de manera molt bonica, imaginativa, màgica, envoltada d’uns personatges propis de la botiga, i tot plegat té cert aire de màgia, com si entressis en un Disney Store molt gran que ho té tot guanrit i decorat de manera especial.

Us deixo algunes fotos de la jogueteria en qüestió, de la que per cert no us he dit l’adreça:

LITTLE BIG TOWN

Via Cesare Battisti 120 (a prop de Piazza Venezia)

P4141255 P4141256 P4141257 P4141258 P4141259

 Comentaris

Deixa la teva opinió