El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ CONTES I EMOCIONS

23 Maig 2014
0

Avui us porto una nova col·lecció de l’Editorial Baula, es tracta d’una col·lecció que sota el títol contes i emocions pretén acostar als infants més menuts, als primers lectors, contes sobre diferents emocions que ells mateixos poden conèixer prou bé o han viscut en més d’una ocasió. Una col·lecció escrita amb lletra de pal, a la solapa l’adutl hi podrà trobar el text sencer, a més d’una sèrie de consells per tal d’enfocar positivament i treballar amb els infants cadascuna de les emocions.

És una col·lecció que a més va acompanyada d’unes il·lustracions molt tendres i clares de la Cristina Picazo que ha fet una magnífica tasca en aquesta col·lecció.

EN RAÜL TÉ POR, Andreu Martín, Consells Rosa Maria Roca, Il·l. Cristina Picazo, Col·l. Contes i Emocions, Editorial Baula (març 2014) –> Una història senzilla, un nen que juga al parc amb la seva amiga, de sobte es queda sol, no veu a la mare i no sap què fer, la sensació de solitud s’apodera d’ell i comença a plorar i bramar desconsoladament i…

105583_En-Raül-té-por

LA BRUNA TÉ ENVEJA, Andreu Martín, Consells Rosa Maria Roca, Il·l. Cristina Picazo, Col·l. Contes i Emocions, Editorial Baula (març 2014) –> La Bruna i la Mar són dues amigues que un dia s’enemisten perquè la Bruna vol la nina nova que li han regalat a la Mar, però aquesta no li vol deixar, i una estira per una banda i l’altra per l’altre i “Crac!”, la preciosa nina es queda sense braç. Què faran ara les nenes? Com actuaran les mares?

105584_La-Bruna-té-envejaComentaris

Deixa la teva opinió