El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ SOM-HI!

6 Juny 2014
0

Avui us porto una de les noves col·leccions de l’editorial Baula, es tracta de la col·lecció Som-hi! il·lustrada per en Guido Van Genechten, probablement un dels il·lustradors per a nens belga més famós i amb un estil molt i molt infantil i pensat per a nens molt petits. De fet aquesta és una col·lecció molt senzilla, són contes on a cada plana apareixen un munt d’animals del mateix tipus i el nens ha de trobar els que miren cap a un costat o un altre, els que fan aguna cosa en concret o portem alguna cosa que els identifica i els diferencia de la resta. Són contes divertidíssims, d’aquests per mirar una llarga estona. Tapes i planes dures, quadrats, coloristes, fons llisos blancs o negres, on el que hi destaca realment són els dibuixos. És una col·lecció molt divertida i entretinguda que us recomano molt especialment per a nens menuts.

BALLEM!, Guido Van Genechten, Col·l. Som-hi!, Editorial Baula (Febrer 2014) –> En aquest conte, a cada plana anem trobant un dels animals que va al ball, potser pel que porta, algun complement, algun element identificador que ens fa veure que aquell va a ballar i passar-ho d’allò més bé.

105576_Ballem

FEM UNA FESTA!, Guido Van Genechten, Col·l. Som-hi!, Editorial Baula (Febrer 2014) –> Aquesta vegada el fil conductor per anar descobrint cada plana és una festa d’aniversari, com sabrem quin mussol va a la festa? O quina zebra? A cada plana els nens i les nenes hauran de trobar algun element identificador que ens permeti descobrir-los, potser un regal, un barret, unes serpentines?

105577_Fem-una-festaComentaris

Deixa la teva opinió