Explica'm… L'ELMER L'ELEFANT DE COLORS

22 Juny 2014
0

L’ELMER L’ELEFANT DE COLORS, David McKee, Editorial Beascoa (Novembre 2013) –> Aquest conte de l’Elmer en el fons no ens aporta cap nova història d’aquest simpàtic elefant de mil colors, però us el volia destacar i portar-vos-el perquè es tracta de la primera recopilació de contes de l’Elmer que es fa en el nostre idioma i aquest fet vulguis o no m’ha semblat important i curiós. El conte recull les següents històries:

– L’Elmer a la neu
– L’Elmer i el cangur saltimbanqui
– Bona idea, Elmer!
– L’Elmer ha tornat!
– L’Elmer i la tieta Zelda
– L’Elmer i l’ocell

És per això que m’ha semblat una bona opció per regalar als nens i nenes que not enen cap història d’aquest elefant, i que amb totes aquestes el podran conèixer una mica més.

BE36436.jpgComentaris

Deixa la teva opinió