Jugant a… CAN CELS

2 Juliol 2014
0

Can Cels és una torneria de fusta, una empresa familiar que es dedica des de l’any 1950 a fer joguines clàssiques de fusta, la seva especialitat i producte estrella són les baldufes, les de tota la vida, les de fusta. Vaig descobrir aquesta marca gràcies a la botiga La Carpa de Girona, que com us vaig explicar comercialitza joguines de fusta d’algunes marques catalanes, i una d’elles és la que us porto avui.

A més de baldufes, Can CEls ofereixen també altres coses: jocs i joguines didàctiques que estimulen la relació dels nens amb els altres i que per tant l’ajuda a desenvolupar valors afectius i socials.

Entre els seus productes us en puc destacar les baldufes, instruments musicals, dòminos, bitlles, cotxes, construccions, sonalls… Tots els productes amb un acurat disseny, complint evidentment tota la normativa, però amb aquell caire tradicional tan característic.

Us deixo algunes imatges dels seus productes.Comentaris

Deixa la teva opinió