El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ M'AGRADARIA SER

18 Juliol 2014
0

Avui em venia de gust portar-vos una col·lecció força nova de l’editorial Baula que es diu M’agradaria ser, de moment la col·lecció només està formada per dos títols, però de ben segur que mica en mica aquesta llista s’anirà ampliant, ja que aquesta col·lecció pot tenir força recorregut en l’editorial. Es tracta d’una col·lecció creada pel tàndem Anna Obiols i Subi que pretén mostrar i descobrir als infants diferents professions amb les que probablement han somiat alguna vegada que els agradaria ser de grans. Són contes de format quadrat, tapes toves i pensats per a nens a partir de tres anys. Us deixo amb els dos títols de la col·lecció:

M’AGRADARIA SER… BOMBER, Anna Obiols, Il·l. Subi, Col·l. M’agradaria ser, Editorial Baula (2014)

Bomber

M’AGRADARIA SER… VETERINÀRIA, Anna Obiols, Il·l. Subi, Col·l. M’agradaria ser, Editorial Baula (2014)

VeterinàriaComentaris

Deixa la teva opinió